Vores værdier og hvorfor vi holder af bæredygtighed

Vores ultimative værdier og hvad betyder bæredygtighed for os

Hos MULGEO copenhagen passer vi på miljøet og en vores vigtigste værdier er bæredygtighed. Derfor producerer vi bæredygtige og multifunktionelle produkter med lang levetid. Vi går op i social ansvarlighed og udvikling afbrugbar design er vores drivkraft.

Our values MULGEO
MULGEO values product pic

Hvilke materialer bruger vi?

Den bæredygtige cirkulære MULGEO kassestol er lavet af flerelags kraftliner pap af høj kvalitet. Råmaterialet produceres i Sverige af genplantede træer. MULGEO møbler er produceret med stort set ingen CO2-udslip. Møblerne er utroligt stærke og kan efter mange års brug genanvendes 100%.

Bæredygtighed

Vores MULGEO kassestole er lavet af monomaterialet kraftliner, som er ren papir-produkt der kommer fra genplantede svenske træer. Materialet er FSC-certificeret og for hvert træ brugt i produktionen tre nye træer plantet. Kraftliner gør kassestolene meget genbrugsvenlige, da træfibrene er lange og stærke.

Our values at MULGEO

Produktion

Produktionen af MULGEO møbler er miljøvenlig og uden betydelig CO2-udslip. Vi arbejder efte nul-spild produktion med ganske ubetydelige mængder restprodukt, som bliver genandvendt. Dette er med til at sikre, at vores møbler er CO2-neutrale. Vi tager vores ansvar for miljøet alvorligt og vi arbejder løbende for at minimere vores CO2-fodaftryk gennem tæt samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere.

Produktionen starter med råmateriale, som er hovedsageligt træ i form af cellulose. Et træ fjerner omkring 8.3 kg af CO2 fra luften for hvert kg af færdigt råstof. Til samligning: produktionen af et kg metal giver et udslip på 3.2 kg CO2.

Transformationen fra træ til kraftliner

Mere detaljeret set giver transformationen fra råmaterialet til papir et negativt CO2-udslip, delvis fordi papirindustien planter flere træer, end den fælder.

Vi bruger 100% kraftliner – et meget holdbart pap til fremstilling af vores møbler. CO2-emissionen frigivet ved omdannelse af kraftliner til MULGEO kassestol som slutprodukt er cirka 0.30 kg CO2 per 1 kg af pap.

Genanvendelse

Efter brug kan materialet, som MULGEO kassestolen er lavet af, genanvendes til papirproduktion mange gange indtil fibrene bliver for korte til genbrug.

Our vision MULGEO group box-chair

Lær mere om vores virksomhed her!

0